Wednesday, June 15, 2011

Kes Murtad diluluskan kerajaan

Sedih betul amy baca kat fb tadi,kes murtad diluluskan kerajaan :( sedih mmg sedih,harap2 mereka2 yg murtad tu akan kembali ke pangkal jalan :( kes murtad x boleh bawak main2 bende ni bahaya tau...sy x boleh share pic dia di sini kerana blog tu mmg ade ciri ciri keselamatan :( x apa lah kalau nak kata aku ni tipu ke,buat blog merapu2 ke anjing ke aku x kesah ,ALLAH kan ade yg boleh hukum korg kan!http://sozcyili.blogspot.com/2011/06/jamil-khir-permohonan-murtad-135-orang.html
 hanya KELANTAN je yg x ade kes murtad...kelantan je tau...sb mereka kan PAS,so agama mereka lagi kuat lah,terengganu ade 1 org je murtad...sarawak pon 1 org je murtad, tu baru yg diluluskan..yg x diluluskan mcm mana hah!mati x terima tanah baru tau,YA ALLAH sebenarnya amy pon x berani nak komen bab2 akidah ni,kalau nak murtad sekali pon fine,bkn di malaysia ok,di overseas lah kalau nak murtad,tp seelok2nya jgn lah sampai keluar dari islam,please lah....tp sy x boleh nak hukum mereka...ALLAH kan ada,betul ke salah ke ALLAH yg hukum manusia bkn sy..
updates pada pukul 3.33 pm

2 comments:

abu idris said...

arrayah.info : kembalikanlah khilafah, agar khalifah mengistiharkan perang memerangi orang-orang yang murtad sebagaimana khalifah abu bakar lakukan.

amy amira said...

kembalilah ke jalan islam yg benar :)