Sunday, July 3, 2011

Maksud Buruk siku

Buruk siku ni bkn siku dia buruk tau,buruk siku ni mcm bila seseorang tu bagi brg kat org tu lps tu dia mintak balik,hah tu simpulan bahasa yg dinamakan sbg buruk siku,mmg bahaya betol org yg buruk siku ni ye,sy mmg x suka org mcm ni,kalau x ikhlas nak bagi baek x payah bagi habes cite!x yah nak mintak2 balik! mmg tamak betol org mcm ni,org tamak selalu rugi...ade gak amy berkawan dgn org mcm ni dia bagi brg dia kat kawan amy,lps tu dia mintak balik,hahahaha terus kawan amy kata buruk siku lah ko ni! baru first time masa tu darjah 5 dgr simpulan bahasa tu...x penah dgr ke,kalau x penah dgr pegi cari kat internet ke kat mana2 blog ke ade makna simpulan bahasa buruk siku kalau nak tau sila klik sinihttp://adi27mac1990.blogspot.com/2009/06/buruk-siku.html
kat situ dia ade ckp pasal makna buruk siku ,hahaha ok lah sy dah terangkan serba sedikit pasal buruk siku ni..dan kalau ade kawan2 yg buruk siku ni baik x payah dibuat kawan..sy mmg paling anti dgn org mcm ni,ishhhhhhhhhhhhh mmg cukup cukup cukup benci lah! baek x payah bagi lah kedekut oi,buruk siku ni mmg dikategorikan sbg kedekut gak tau,huhuhuhuhu my reason lah tp x tau lah korang punye pendapat...kalau dh kedekut tu kedekut je lah! x payah lah nak bagi lps tu minta balik!ish...
kalau x ikhlas nak memberi baek x payah bagi je kan senang org lain pon x marah! aku pon x benci dgn org kedekut mcm si buruk siku tu! org nak memberi ni kena ikhlas tau,jgn nak menunjuk2 je org pon marah nnt! ALLAH lagi murka dgn org mcm ni,hahahahaha
update pada pukul 5.59 pm

3 comments:

Jasman said...

1st nya dia iklas tp org yg dpt tu xjaga betol2 benda yg dia bg..sbb tu dia mintak balik kot.hehe
andaian semata-mata.

Gen2Merah said...

iye jangan lah jadi buruk siku.. macam tak ikhlas je kan..

amy amira said...

hahaha tu sb sy benci org mcm ni...dh bagi mintak balik apa hal...