Thursday, June 30, 2011

Blogger Terbaik/Publisiti murahan?

Sesetengah blogger2 sekarang ni nak popular cepat tanpa memikirkan kesan buruk jangka panjang bila menulis ttg keadaan sekeliling...kalau dia sekadar bagi nasihat amy x kisah pon,yg amy kisah siap kutuk2 org lagi dlm blog dia tu,ye lah nak dpt publisiti murahan setaraf dgn artis lindsay lohan dan fasha sandha,huhuhu mentang2 ade traffic,ade iklan kat keliling blog dia tu,huhuhuhu mana wardina x marah siap org buruk2kan dia lagi dlm blog diaorg tu,aku baca tadi pon mcm dah panas tahap kuasa 1 juta tadi tau x,huhuhuhu kalau aku ni ade kuasa nak jugak aku bunuh manusia2 x ade perasaan mcm diaorg ni kan,huhuhuhuhu aku nak kutuk org mmg x boleh x pasal2 aku dpt dosa walaupon aku belum psg traffic lagi,hahahahaha btw kalau nak jd blogger popular mcm kak hanis zalikha ke,cik epal ke, x payah lah nak kutuk2 org..buat malu diri sendiri je,aku penah jugak kutuk org tp aku dah delete pon post aku dlm blog ni sb aku dah kena maki hamun dgn si balaci2 blogger wanita jahat tu,huhuhuhuhuhu malas aku nak kutuk2 org lagi,aku nak perli je huhuhuhuhu mmg aku perli ni,kalau ko tu anak jutawan ke,anak menteri ke,anak datuk seri ke,anak raja ke,ko nak kutuk org lantak ko lah,x ade sape nak heran pon,ni anak org sengkek nak kutuk org mcm2 kutuk sana kutuk sini...kutuk org pakai tudung singkat what is this? tell me,what are yours problem,lantaklah aku main hentam je ckp henglish ni,sekurang2nya aku cuba bkn mcm korg yg sekolah tinggi2 tp bodoh berbatu2 aku tabik dgn kak hanis zalikha tu,blog dia cantik je penulisan dia pon ok,x ade org sakit jiwa baca blog dia,ni blog org yg suka kutuk politik,kutuk org bertudung urban,kutuk artis korean tu korg fikir2kan lah sendiri apa kesan buruk pada blog korg nnt x pasal ade yg sakit hati dan akan ugut nak saman korg kalau dia anak org kaya lah...kalau anak sengkek mcm aku ni mana ada duit nak saman2 org...aku sedar aku anak org sederhana,x kaya x miskin,tu pon duit bapak aku bagi aku makan pon cukup2 makan je,nenek aku pon tanggung aku jugak...korg ade gaji dari nuffnang hargailah penulisan korg kalau rasa nak sgt kutuk org baik padam je blog korg tu!habes cerita,the end!
Awas rumah kata pergi,kubur kata mari,so jgn lepas ni ade yg nak suruh org bunuh diri lak,nnt x boleh cium bau syurga,huhuhu mamat2 gila tu Otto dan Ka Miey tu suruh aku bunuh diri lak!WTF!pada aku bunuh diri baek aku bunuh org kan,kan femes dpt tittle bunuh org,huhuhu masuk berita lagi mcm kes si unknown tu,faham2 lah sendiri yek,kalau aku ckp kang x pasal2 keluarga dia marah pulak,huhuhuhu
upadate pada pukul 4.32 am 1 july 2011

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pendapat & mengumpat adalah 2 perkara yg berbeza tp sering jd salah faham. mcm blog akak yg rojak ni dik.. byk entri2 bertemakan pendapat peribadi.. tp ada jugak yg anggap mengumpat. akak terima jer..

amy amira said...

tu diaorg yg pendek akalbg sy blog akak berguna gak,huhuhuhu sy tulis ni nak sedarkan diaorg dari terus mengutuk org,huhuhuhuhuhu la akak biar je lah apa org nak kata huhuhuhuhu janji akak sampaikan maklumat yg berguna,huhuhuhuhu x gitu