Saturday, June 11, 2011

BELACAN DAN PAKU

Entri ni aku nak ckp pasal BELACAN & PAKU diaorg ni org putih yg boleh cakap melayu,ckp sabah & sarawak pon boleh,siapa yg x tgk youtube tu mmg x kenal lah sape belacan dan paku ni,hari ni sy nak kenalkan diaorg kat blog ni,hehehehe best ar diaorg ni,hehehe kelakar pon ade gak,hehehe,i like their videos,so happy go lucky mcm tu,hehehehe especially paku,hahahah bab2 tgk nenek nyanyuk tu,hahahaha lawak gila,hahahaha apa2 pon sy mmg suka lah tgk video diaorg berdua ni,hahahaha suka sgt2 hehehehehehe
jap timing updates sy salah format :( x tau nak betulakan mcm mana :(

2 comments:

fyna said...

aik xpenah tgk pon diorang dekat youtube..kene tgk ni =)

amy amira said...

akak cari je belacan dan paku keluarlah nama diaorg,kelakar tau diaorg ni lagi2 nenek nyanyuk tu,hahahaha sy siap download lagi video dia kak,hahahaha