Thursday, June 30, 2011

Pelatih bomba botak kepala ikut prosedur,taik kucing!

Seorg bekas pelatih bomba kecewa kepala dia dibotakkan,huhuhuhuhu bila aku tulis bende alah ni kat fb mmg kawan aku yg gila tu kata ikut prosedur,taikkkkkkkkkkkkk kucing ko prosedur kalau sampai pompuan kena botakkan kepala mcm kak sharifah amani tu,sharifah amani botak hanya sekdar lakonan dia je dlm filem,dlm islam sebenarnya haram wanita botakkan kepala kerana mereka diwajibkan menutup aurat,kalau nak bertudunglah ye,huhuhu..anyway aku nasihatkan pada wanita nak masuk bomba tu baik korg selidik betul2 akedemi tu dulu sama ade dia jalankan secara haram atau x? nak tau klik sini ye,aku x reti nak besar2kan link ni,leceh! http://www.hmetro.com.my/articles/Pelatihbombawanitadibotakkan/Article
see,pada org yg botakkan kepala akak ni sila sediakan duit rm100 juta utk bayar saman ye,hahahaha tu lah buat dajjal kat anak org lps tu senang2 nak duduk goyang punggun mcm tu ye,hahahaha siaplah ko kena saman nnt,hahahaha
kalau budak lelaki kena botakkan kepala tu mmg prosedur lah,ni pompuan kena botakkan kepala ikut prosedur taikkkkkkkkkkkk kucingggggggggggggggg ,hahahahahaha siapa ajar kata pompuan botakkan kepala ni,hahahaha dlm agama haram wanita botakkan kepala tau igt jgn langgar perintah ALLAH,huhuhuhuhu, kalau ada sesiapa yang terasa dgn penulisan amy ni,amy minta maaf,sekadar nak melepaskan pendapat dan ketidakpuasan hati amy berhubung isu ni
update pada pukul 4.54 am

Blogger Terbaik/Publisiti murahan?

Sesetengah blogger2 sekarang ni nak popular cepat tanpa memikirkan kesan buruk jangka panjang bila menulis ttg keadaan sekeliling...kalau dia sekadar bagi nasihat amy x kisah pon,yg amy kisah siap kutuk2 org lagi dlm blog dia tu,ye lah nak dpt publisiti murahan setaraf dgn artis lindsay lohan dan fasha sandha,huhuhu mentang2 ade traffic,ade iklan kat keliling blog dia tu,huhuhuhu mana wardina x marah siap org buruk2kan dia lagi dlm blog diaorg tu,aku baca tadi pon mcm dah panas tahap kuasa 1 juta tadi tau x,huhuhuhu kalau aku ni ade kuasa nak jugak aku bunuh manusia2 x ade perasaan mcm diaorg ni kan,huhuhuhuhu aku nak kutuk org mmg x boleh x pasal2 aku dpt dosa walaupon aku belum psg traffic lagi,hahahahaha btw kalau nak jd blogger popular mcm kak hanis zalikha ke,cik epal ke, x payah lah nak kutuk2 org..buat malu diri sendiri je,aku penah jugak kutuk org tp aku dah delete pon post aku dlm blog ni sb aku dah kena maki hamun dgn si balaci2 blogger wanita jahat tu,huhuhuhuhuhu malas aku nak kutuk2 org lagi,aku nak perli je huhuhuhuhu mmg aku perli ni,kalau ko tu anak jutawan ke,anak menteri ke,anak datuk seri ke,anak raja ke,ko nak kutuk org lantak ko lah,x ade sape nak heran pon,ni anak org sengkek nak kutuk org mcm2 kutuk sana kutuk sini...kutuk org pakai tudung singkat what is this? tell me,what are yours problem,lantaklah aku main hentam je ckp henglish ni,sekurang2nya aku cuba bkn mcm korg yg sekolah tinggi2 tp bodoh berbatu2 aku tabik dgn kak hanis zalikha tu,blog dia cantik je penulisan dia pon ok,x ade org sakit jiwa baca blog dia,ni blog org yg suka kutuk politik,kutuk org bertudung urban,kutuk artis korean tu korg fikir2kan lah sendiri apa kesan buruk pada blog korg nnt x pasal ade yg sakit hati dan akan ugut nak saman korg kalau dia anak org kaya lah...kalau anak sengkek mcm aku ni mana ada duit nak saman2 org...aku sedar aku anak org sederhana,x kaya x miskin,tu pon duit bapak aku bagi aku makan pon cukup2 makan je,nenek aku pon tanggung aku jugak...korg ade gaji dari nuffnang hargailah penulisan korg kalau rasa nak sgt kutuk org baik padam je blog korg tu!habes cerita,the end!
Awas rumah kata pergi,kubur kata mari,so jgn lepas ni ade yg nak suruh org bunuh diri lak,nnt x boleh cium bau syurga,huhuhu mamat2 gila tu Otto dan Ka Miey tu suruh aku bunuh diri lak!WTF!pada aku bunuh diri baek aku bunuh org kan,kan femes dpt tittle bunuh org,huhuhu masuk berita lagi mcm kes si unknown tu,faham2 lah sendiri yek,kalau aku ckp kang x pasal2 keluarga dia marah pulak,huhuhuhu
upadate pada pukul 4.32 am 1 july 2011

Wednesday, June 29, 2011

Lawak,Hitler Marah gula gula band sebab tiru korean artist

Baru je singgah jenguk blog akak cik epal,hahahaha tergelak besar aku tgk video tu,hahahaha mmg lawak tau,hahahah klik sini utk maklumat lanjuthttp://cikepal06.blogspot.com/2011/05/hitler-marah-kumpulan-gula-gula-serious.html
serious lawak gila seh,hahahaha org indon pon marah siap kata malaysia tiru barat lah,korean lah,huhuhu sakit hati je baca indon punya komen pasal bende alah ni,hahahaha dhlah berbalik pada tajuk di atas,sape x marah kalau org senang2 je nak tiru korea,kalau tiru MJ x apelah lagi ni korea,hahahahaha kalau org korean tau tentu diaorg lagi benci kan diaorg dan negara2 sekali pon diaorg benci,sampai ke tulang diaorg,hahaha aku mmg suka merepek waktu aku tension,so jgn tanya kenape i merepek,hahahahahaha ok skrg ni korg enjoy tgk video dari kak epal kita ye,hahahaha au revoir :p
update pada pukul 4.08 am 30 jun 2011

Kejam sungguh manusia sanggup membunuh anak kucing!

Hari tu kes campak baby kat tingkat 17 baru2 ni baca kat fb kawan ade lak kes seekor ibu kucing menangis melihat anak2 dia mati dibunuh depan mata dia tau!nnt manusia tu akan dilaknat oleh ALLAH  dgn balasan yg setimpalnya aminnnnnnnnnnnnn http://my-sensasi.blogspot.com/2011/06/sadis-ibu-kucing-menangis-melihat-anak.html
tgk..betapa sadisnya anak2 kucing tu mati  :( amy tgk pic ni pon sedih tau!amy dulu pon ade gak kucing penah gak pukul dia....tp x ade niat amy nak bunuh kucing kesayangan amy tau..mmg manusia ni bertopengkan syaitan!sanggup seksa binatang mcm tu sekali! mmg x ade hati perut! x ade kemanusiaan betol!mcm iblis perangai! baik ko jd mangsa buaya sungai pahang kan bagus!biar ko rasa mcm mana seksanya ibu kucing tu tgk anak2 dia mati! dasar iblis!setan!dajjal!lahanat!hantu!!!!!!!ko x layak hidup kat dunia ni!kalau aku dpt manusia ni aku bunuh dia sekejam2nya! kucing ke,badak ke,tu semua makhluk ALLAH,kita kena jaga elok2 manusia jenis ni mmg layak dipanggil pembunuh haiwan!setan!dajjal! x tau nak guna ayat apa lagi sampai dh habes idea nak tulis pasal manusia kejam seperti rejim zionist! sama lah mcm yahudi zionist tu! anjing pon diaorg bunuh!dlm islam pon x ade ajar suruh bunuh binatang! sape bunuh binatang mmg berdosa besar!ya ALLAH ko berikanlah pembalasan yg setimpal ke atas manusia berhati dajjal ni ya ALLAH!
ibu kucing ni menangis tengok anak anak dia dibunuh depan mata dia :(
update pukul 10.45 pm

Tuesday, June 28, 2011

Saya inginkan ipad 2 dan blackberry playbook

Mcm2 nafsu aku ni nak tau,aku nak handset blakberry,blackberry playbook, & ipad 2,huhuhuhu dulu teringin nak beli ipad 2 huhuhu tgklah ipad vs ipad 2,ipad x ade camera,ipad 2 ade camera,huhuhu blackbberry playbook baru shj dilancarkan di malaysia pada 15 april 2011,hari jumaat..blackbberry ni ade camera 3 megapixel didepan dan kamera di belakang dgn 5 megapixel,blackberry mmg nak bersaing dgn ipad apple lah ni,huhuhu
maxis pon dah lancarkan blackberry playbook dah,huhuhu siap bagi pakej lagi,huhuhu celcom bila lagi? aku guna celcom,harap2 mesti diaorg tawarkan blackberry playbook x lama lagi,i hope so..hu3 asyik iphone 4 je,hu3 mesti nak brand baru pulak lepas ni betol x?
pukul 2.49 am

Ambil Gambar kucing nanti mati atau hilang?

Selalu jugak org kata ambil gambar kucing nanti dia hilang atau mati,huhuhuhu tp mmg betul tau,sepupu sy ambil gambar kucing dia,anak2 kucing dia hilang,lps tu ibu kucing dia mati,huhuhuhu comel,huhuhuhu tp rasanya bende2 ni mmg khurafat lah,huhuhu tp ade betulnya maybe ajal dia dah sampai ke apa ke kan
gambar ni hasil carian dari google,huhuhu kucing ni rasa2nya hidup ke atau mati hah,huhuhuhuhu rasa2nya hidup kot,hahaha comel kucing ni,
cutenya kucing hasil cairan google ni,huhuhuhu rasa mcm nak cubit je pipi dia huhuhuhuhuhu mmg cute org jepun mmg suka kucing,diaorg anggap kucing adelah haiwan yg paling special sekali dpt memberi rezeki pada mereka kalau nak tau sila klik sini http://yupi19.wordpress.com/2009/01/10/mitos-tentang-kucing/
mcm2 dia cerita pasal mitos kucing,kucing lah yg buat hidup sy ceria dulu,dialah yg sambut kedatangan kawan aku kat umah dulu,hahahaha tp dia merajuk dgn sy sampai dia hilangkan diri hu3 sy marah dia hu3 maafkan akak ye kiko kompot,huhuhuhu kucing aku dulu comel ekor dia bersimpul bergulung,colour putih :)
dh lah dia ceriakan hidup aku buat sementara waktu,tp kucing lah haiwan yg palingggggggg sy suka...i love cat,nabi muhammad pon suka kucing,huhuhuhu
update pada pukul 2.20 am 29 jun 2011

Boikot astro

Astro akan diboikot kerana mengenakan bayaran yg tinggi kpd pengguna stesen tv berbayar tu,huhuhuhuhu baru berangan nak beli astro tp luapakan seketika dulu,huhuhuhu rasanya astro ni bkn di malaysia je ade,1 dunia guna astro kan,huhuhuhuhuhu fyi klik sini http://www.hmetro.com.my/articles/PersatuanpenggunaancamboikotAstrobantahkenaikancajlangganan/Article
dkt blog ben ashaari pon ade gak cube tgk kat blog dia tajuk 3 bulan x payah bayar astro kalau x silap amy lah,huhuhuhuhu rumah ayah amy guna astro,amy duduk dgn nenek,nenek x nak guna astro sb mahal,huhuhuhu
klik sini lagi http://www.benashaari.com/2011/06/jangan-bayar-bil-astro-3-bulan.html
dlm tu mmg astro naikkan harga sb x dpt kelulusan dari SKMM utk naikkan harga astro tu,huhuhuhu ramai yg merungut guna astro,bayar mahal,ade yg kata astro kaki kikis duit org lah huhuhu btw pak long dulu guna gak astro skrg ni dia dah berhenti melanggan astro dah sb pokai,huhuhuhu tp kalau byk duit apa salahnya kan,huhuhu nnt org2 kaya akan marah kalau astro diboikot lak nnt,x percaye korg tanya lah org2 kaya yg suka pakai astro tu,hahahahaha
dhlah time hujan x ade channel,bayar mahal,anti astro!


update pada pukul 6.23 pm

Monday, June 27, 2011

AJK masjid halau pemuda pakai baju logo bersih dari masjid

Memang betul2 melampau pak cik ni,siap halau org pakai baju logo bersih selepas pemuda tu menunaikan solat maghrib,ish..dia halang pemuda tu dari menunaikan solat gara2 logo baju tu la,walaupon aku benci politik sekalipon,tp aku x lah sampai kutuk2 org yg pakai baju cenggitu pakai baju logo bersih tu sumenya buruk...mmg melampau tahap gaban pak haji ni..ilmu agama tinggi tp bodoh berbatu2...apa lah sgt salah pemuda tu pakai baju logo bersih tu! hah! kenape nak marah2 dia pulak,bkn dia buat kecoh pon!dia solat maghrib pon nak kecoh!hah! wth! kalau nak kata pemuda tu MUNAFIK! hah! mcm lah pak haji tu tuhan nak judge dosa pahala org!kenape x sound je mat2 rempit yg keje dia merempit tu suruh solat di masjid!
aku x boleh kata isu perhimpunan bersih tu haram,tadi baru je aku dituduh penyokong kerajaan oleh seorg minah gila di facebook tadi :( tapi kalau tindakan AJK surau halau org yg menunaikan solat di masjid mcm sampah,rasanya mmg x patut,kalau pok nik tau pasal hal ni tentu dia doakan supaya AJK masjid hj paiman tadi dijatuhkan bala nnt,padan muka ajk masjid tu,hahahahahaha
korg nilai lah mana baik mana buruk
http://www.sinarharian.com.my/bterkini/12449.asp
Pak haji tu tadi sedang marah pada pemuda yg memakai baju logo bersih tadi,bodohtahap kuasa 18 pak haji ni
update pada pukul 3.18 am
28 jun 2011

Copy paste dari facebook,pukul 12.38 28 jun 2011

Masyarakat Islam yang gemar menjamu selera di kopitiam perlu lebih berhati-hati apabila dua kopitiam sahaja yang direkodkan memperoleh sijil halal daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim).

Berdasarkan laman web halal Jakim, dua kopitiam tersebut ialah Pak Hailam Kopitiam Sdn. Bhd. dan Jonker Walk Kopitiam Sdn. Bhd.

Menurut laman web berkenaan tempoh sah sijil Pak Hailam Kopitiam adalah sehingga 15 Februari 2012, manakala Jonker Walk Kopitiam sehingga 15 Februari 2013.

Mengulas mengenai trend menjamu selera di kopitiam, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom menasihat umat Islam negara ini mengelakkan daripada menjamu selera di premis yang tidak ada sijil halal Jakim.

"Langkah ini bagi saya adalah lebih baik. Cuba lihat logo halal yang dipamerkan. Sekiranya daripada Jakim tidak ada masalah tetapi jika bukan elakkanlah diri daripada makan di tempat berkenaan," katanya.

Beliau bercakap kepada pemberita selepas majlis pelancaran Kempen 1Malaysia 1Halal di Masjid Negara di sini hari ini.

Selain itu, Jamil Khir berkata, mereka yang keliru dengan logo halal yang dipamerkan di premis-premis tertentu juga boleh menghubungi Jakim untuk mendapatkan kepastian.

"Logo halal Jakim sahaja yang diiktiraf oleh kerajaan. Oleh itu, saya minta rakyat tidak terkeliru dengan pengeluaran logo halal daripada pihak lain.

"Pengeluarannya juga telah diselaraskan iaitu Jakim akan mengeluarkan logo halal manakala permohonan, audit dan sebagainya akan dilakukan Jabatan Agama negeri-negeri," katanya.

Dalam pada itu, beliau berkata, ciri-ciri logo halal yang diiktiraf oleh kerajaan adalah berbucu lapan di tengah-tengah bulatan.

"Mempunyai perkataan Arab 'halal' di tengah bintang dan diikuti tulisan rumi 'halal'. Bulatan logo tertulis perkataan 'MALAYSIA dalam tulisan rumi dan Arab.

"Dua bintang kecil berbucu lima diletakkan bagi memisahkan tulisan rumi dan perkataan Arab," katanya.

Sumber: Malaysia Instinct

Sunday, June 26, 2011

Biar Papa Asal Bergaya

Siapa pernah dgr perkataan tajuk di atas angkat kaki,hahahaha ni maksudnya pasal org yg suka bergaye padahal duit pon x lah seberapa cuma cukup2 makan je kat bank tu,hahahaha pakai brg branded2 mengalahkan anak jutawan datuk,tan sri,datuk seri tp hmmmm tgk2 duit kat bank pon berapa ratus jerk...jgnlah kufur nikmat sgt wei,hahahaha bersyukurlah dgn apa yg ade,ALLAH x suka kita sombong dan suka menunjuk2 mcm tu...pakai brg mahal2 baju mahal2 tgk2 beli baju kat bundle jerk....aku mmg x berkenan dgn org mcm ni kerja setakat gaji pon x seberapa ade hati nak berlagak mcm anak jutawan lah konon,ya lah kat dunia korg bolehlah berlagak kat akhirat esok rasalah azabnya di neraka nnt ye,apa guna ada duit yg x seberapa tp beli baju mahal2,duit x ada kat bank,kalau ade pon seyakat rm500.00 cukup2 makan je,aku pon kalau ikutkan boleh jugak buat mcm tu kalau aku nak,tp aku sedar aku ni singkek,anak org sederhana je,x kaya,x miskin..tp family aku ajar biarlah kita bersederhana jgn nak megah dgn apa yg ALLAH berikan pada aku dan family aku,aku mengaku aku boros..aku x pandai simpan duit,hihihi serius pada sesiapa yg terasa dgn tulisan aku ni bawak2 lah bertaubat ye,duit x ada nak berlagak mengalahkan org kaya jutawan  mcm DONALD TRUMP tu hah...org kaya tu laenlah duit dia dah byk,dia nak berlagak aku sikitttttttttt pon x heram me...yg miskin papa kedana nak berlagak mcm org kaya berada tu apa hal,psiko ke?hahahahaha kalau korg rasa korg ni anak jutawan nak berlagak mcm org kaya lantak korg lah tu antara korg dgn ALLAH tau..hahahaha dosa pahala masing2 tanggung,kubur pon asing2 kan,hahahaha berlagak taik kucing ko nak berlagak..dhlah duit kat bank pon setakat rm500.00 je nak beli baju branded2 beg tangan branded2 mcm gucci tu  baek lupakan je lah niat busuk korg utk menunjuk2 kat aku ni hah!nak muntah hijau aku tgk org mcm ni tau,hahahahaha nak baca blog kawan aku yg benci org mcm ni ok klik sini http://miszkeju.blogspot.com/2011/06/barang-branded-dan-si-pemakainyer.html
hahaha lagi teruk dia kutuk2 org yg suke pakai brg2 branded ni,hahahaha aku just kutuk org yg papa asal bergaya ni,hahahaha rumah pon sewa..kereta pon sewa,peti sejuk pon sewa nakj berlagak mcm org kaya pakai brg branded2 lak,hahahahaha manusia mcm ni gila dunia tp x nak usaha cari duit lebih nak kaya,tau2 nak actionnnnnnnnnnnn je lebih,hahaha kufur nikmatlah org mcm ni,hahahaha...
update pada pukul 5.23pm

Cikgu Shida nak bersara jadi cikgu

Terkejut saya bila baca blog kak lekat lekit mengatakan cikgu shida nak bersara jadi cikgu,huhuhuhuhu apa2pon amy doakan yg baik2 je utk cikgu,kalau dia nak teruskan miming ok,selagi dia x langgar batas agama no hal kan,yg penting dia bukan bende x elok,hehehehe pada yg suka kutuk2 cikgu shida tu sila kaji selidik diri tu ye nak kutuk2 cikgu shida! korg sume dah perfect ke! baik pegi bunuh org lagi bagus! dpt jugak pembunuh paling femes kan :p hahahaha kalau nak tau serba serbi mengenai cikgu shida nak resign jadi cikgu ni sila ke klik ni http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/06/cikgu-shida-nak-bersara-jadi-guru.html
kalau MARIA OZAWA, & FASHA SANDHA  yg korg agung2kan mcm tuhan tu!apa salahnya korg berfikiran positif pasal miming art cik shida ni!dia ni mmg tabah tau,kalau sy jd cikgu shida mmg saya dah meraung satu dunia dah,hahahahaha ye lah sb sy ni kan mudah tersinggung...mcm OTTO anak haram kutuk aku!amy kagum dgn cikgu shida,dia seorg yg tabah,dia x kesah kalau org kutuk dia sb video miming dia tu,diaorg x suke..diaorg punya pasal,yg diaorg suka tgk adelah video ponstar MARIA OZAWA,hahahahahaha
cikgu shida terbaekkkkkkkkk hahahaha i like miming art video from her :p i like cikgu shida,syggggggg cikgu shida,hate people who hate cikgu shida!hahahahahaha
update pada pukul 4.08 pm

Friday, June 24, 2011

Amy dituduh buat fitnah

Mmg aku down sgt skrg ni!ade ke dia panggil aku nyah!dia maen ikut sedap anak tekak dia je tuduh aku bukan2 mcm tu! ni lah bukti2 dia tuduh aku dgn kawan fb aku bersubahat malukan kawan dia nama dia lebih korg mcm ni,memey? x akan memey suhaiza kawan dia?hahahaha sah2 dia ni peminat setia memey kan,kalau nak tau lebih lanjut pasal minah yg  dia tuduh  nama dia farah kusut masaihttp://www.facebook.com/kenitkusut kalau x ade bukti jgn maen serkap jarang je!ade ke dia tuduh aku bersubahat malukan member dia yg nama memey tu! nak bukti kena tunjukkan kat fb!buat print screen sekali!pandai pulak dia selongkar password org utk tuduh aku malukan dia!hey!ko yg tuduh org tanpa bukti yg kukuh! ade aku kesah ko tu anak polis ke! anak kongsi gelap ke! GTH lah!
update pada pukul 4.02 am,25 jun 2011

  • kauu tuhh x de tuhan suke2 naxx kutok org ?? ckp pandaii ... ox bengap
    22 minutes ago · 

  • Amy Amira eh,kau yg buat fitnah dkt fara ni apasal!apa tujuan ko tuduh dia bukan2? apa salah dia?
    21 minutes ago · 

  • Nur Aliza eh kauu ... fara buad fitnah kt mem akuu kauu x pk .. kauu sdp je join skly ... kauu ngn fara same je ! hipokrit ..
    20 minutes ago · 

  • Amy Amira ok,aku akan copy paste kat pak cik aku!uncle aku polis!ok aku akan report perkara ni pada pak cik aku!
    18 minutes ago · 

  • Nur Aliza ade akuu kisah ?? wehh ayah akuu kn .. ketua polis negara ?? so what ???
    15 minutes ago · 

  • Amy Amira aku dah copy paste kan bende alah ni ok,esok ko tgk di twitter!
    14 minutes ago · 

  • Nur Aliza alahaiii nyah ,,, mak mlz naxx mlyn budax2 cm kauu nehh ... buang mse makk je ..
    13 minutes ago · 

Copy paste dari fb pukul 1.18 am 25 jun 2011

Siapa guna celcom broadband di sini angkat kening,hehehehehe mmg cuak betol dgn maybank2u.com tu sanggup dia hack akaun bapak aku kat maybank2u.com tu,tu sb aku dh lama menghilangkan diri bkn aku merajuk tp bende alah ni,tadi aku hampir kena marah dgn celcom careline tadi sb x dpt bagi nombor pin kod berukband aku ni! i'm so sorry for all mmg aku bersalah pada diaorg but the way aku kdg2 cuak gak dgn line celcom berukband yg lembap ni!mcm kura2,nak x nak aku terpaksa guna jugak...hmmmmmmm

Tuesday, June 21, 2011

Terengganu bakal bina menara berkembar 30 tingkat

Fuyooo nnt terengganu bakal maju selepas KL nnt,sb menara berkembar akan terbina di terengganu setinggi 30 tingkat..kalau x percaye ckp amy cube klik sini http://www.hmetro.com.my/articles/Terengganubakalbinamenaraberkembar/Article
mesti korg x percaye lagi kan...hah..kalau x percaye mmg korg gagal sejarahlah jawabnya oi,hahahahaha
nnt mesti org2 terengganu bangga kerajaan nak bina menara berkembar tu nnt,x yah pegi KLCC nak beli baju2 branded,perfumes2 branded,apa2 yg branded2 la,hihihihi sape yg suke beli brg2 branded dari overseas sila angkat kaki...hahahahaha mesti syokkkkkkkkkk kalau terengganu maju 2012 nnt,hahahaha x payah pegi KLCC,sebagai bandaraya maju selepas KL,huhuhuhuhu
nnt igt nak ajak papa pegi sana lah sb kampung step mum aku pon kat sana gak,kalau dioarg sudi ajak aku pegi sana lah..kalau x sudi x apa lah pegi lah dgn member2 aku..aku ni pon bukannya free sgt nak keluar dgn kawan2 ni takut2 ade yg menipu ke,borimg lah duduk rumahhhhhhhhhhhhhhhh je!hari2 basuh baju,sidai baju,tgk tv,masak pon jarang2 je kat rumah,huhuhu selalu nenek kesayangan aku yg masak :p
cantek kan,hahahaha aku agak2 lah menara KLCC yg akan dibina oleh kerajaan Terengganu ni mcm ni ke rupanya ye? of course lah maybe yes kot,x boleh ckp no..x boleh....aku yakin mesti menara berkembar tu sama mcm KLCC ni kan,hahahahahaha nnt jd Terengganu CC lak nnnt,hahahahahaha
apa2 pon congrats 4 Terengganu kerana akan membina menara berkembar di sana nnt ye,see u at there,hehehehehe lalalalalalala Terengganu kitoooooo,huhuhuhu
update pada pukul 4.24 pm 21 jun 2011

Saturday, June 18, 2011

Hari bapa

Apa hadiah yg bakali sy bagi pada papa sy nnt,hehehehhehehehe esok sy ajak dia gi shopping beli,hehehehehehehe boleh release tension lagi gitu,hahahahahaha apa2 pon sy ingin mengucapkan selamat hari bapa kpd semua bapa2 di seluruh dunia..hahahahahahhahahah sementara tu tgklah pic ni ye,hehehehehehe
selamat hari bapa
selamat hari bapa kpd ayah sy :)hehehehehe xoxo
update pada pukul 3.25 am


Sungguh kejam!

Geram betul aku baca berita mymetro hari tu!siap baling bayi dari tingkat 17!kejammmmmmmmmmm x ade perasaannnnnnnnnnnnn semoga hidup ko x akan aman kpd yg buang bayi dia mcm tu!binatang pon reti sygkan anak dia sungguh pon dia anjing & babi! tajuk kat surat khabar mymetro cover depan tu mmg x sesuai lah tulis ANGKARA BINATANG!patut tulis mcm ni ANGKARA DAJJAL,hahahahaha
mmg x berhati perut!serupa mcm dajjal!babi & anjing tau sygkan anak sungguh binatang x ade akal mcm manusia!ni tuhan dah bagi akal pakai buang mcm sampah je!sah2 setan tu x akan hidup aman dunia akhirat!
tu lah dh pandai buat pandailah tanggung,ni x pakai buang je!fuck! mmg nak kena hukum gantung org yg bunuh bayi mcm ni!kejammmmmmmmmmmmmmmm mcm mana aku x angin mcm ni!angin tahap kuasa 1,000 ni!! mmg angin sb aku paling benci manusia buang bayi mcm ni!apa dosa mereka sampai mereka nak buang mcm ni!harap2 pihak polis dpt tangkap bayi ni secepat mungkin!supaya diberi hukuman yg setimpal!
biar dia mati dlm keadaan terseksa sekali di tali gantung! mampos ko kpd yg buang bayi tu!kalau x nak jaga bagi lah kat org yg nak jaga bayi ni!bukan balingggggggggggg!http://www.hmetro.com.my/articles/Angkara__8216_binatang__8217_/Article
baca link yg aku bagi tu! mesti korg geram mcm mana aku geram & marah tahap kuasa 1,000 ni! semoga ALLAH akan beri balasan yg setimpal kpd pembunuh bayi tu! aku mmg kesian kat baby tu,dia x berdosa,ALLAH bagi dia hidup supaya dpt menyerikan lagi hidup mak bapak diaorg!ni pakai buang mcm sampah!apa salah baby ni!hah apa salah baby ni!
update pada pukul 3.07 am 19 jun 2011

Friday, June 17, 2011

Pekida Nak Saman Syamsul Yusof & Farid Kamil

Apa pasal pekida nak saman diaorg,SYAMSUL YUSOF & FARID KAMIL, aiyo kerana perkataan abang long & ayahanda ke jadi masalanya,haiya kenapa diaorg nak saman2 lak ni oi,hahahahaha
aku pon x fahamlah dgn diaorang & aku x nak komen apa2 pasal saman menyaman ni,takut2 kena marah lah ye,susah aku nak jawab dgn ayah aku lak nanti,hahahaha apa2 pon korg kena lawat blog kawan fb aku ni http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/06/pekida-bakal-saman-syamsul-yusof-farid.html
lps tu korg komen kat blog dia ni,dah lama dah cite ni rupenye,teman baru nak khaborkan,huahuahuahua
apa pon fikir sebelum ambil tindakan,amy pon x tau siapa salah siapa benar,
persoalannya sekarang ni?
kenapa diaorg bakal disaman,sb aku belom tgk filem kl gangster & kongsi lagi..
bapak aku x kasi aku keluar tgk wayang lah dgn member,jadi anak manja mcm aku ni :p
hak mereka lah nak saman ke x? ade ke penulis blog tu siap hina pekida lagi..nak baca aku bagi link dia...http://www.loveydoveydoo.com/2011/06/abang-long-ayahanda.html 
ok,tu link dia,penulis blog ni setanding dgn mulut laser2 artis malaysia ni,hahahah x perlu lah aku sebut nama diaorg laser tu nnt x pasal2 diaorg sumpah aku 7 keturunan susah aku
korg nak panggil aku anjing ke,babi ke,go ahead
lagipon 2 makhluk paling hina tu adelah ciptaan ALLAH jugak kan,
aku tau aku tulis blog ni berdasarkan apa yg aku fikir & perasaan aku..
korg nak kutuk aku lantak korg lah!aku x kesah..yg penting aku hanya sampaikan bahan berita dari mana2 sudut internet je,is up to you lah nak ckp apa pasal aku,yg penting aku tahu siapa diri aku...
sebelum nak komen tu fikir elok elok ye..jgn main komen je..dlm blog aku ni...lupe lak nak bgtau blog lovedoveydoo.com tu kan ,dia penah gak kutuk org bertudung urban....dia free hair x sedar,kufur nikmat betollah !ishhhh malas aku nak kutuk dia,lagi dia suka org kutuk dia..dia kan hati kebal/bebal,hahahahaha mana 1 yg betul ni,hahahaha
nak baca blog dia kutuk wanita bertudung tu baca ni hah..http://www.loveydoveydoo.com/2011/04/carutan-untuk-minah-bertudung-urban.html 
siap ayat pedih lagi tu,mcm sial je..
update pada pukul 4.18 am 18 jun 2011

Thursday, June 16, 2011

Utusan Malaysia hina islam

Patut lah org panggil utusan tu utuseks sb hina islam rupenya!selama ni aku baca utuseks tu x lah teruk sgt ni tiba2 jd isu lak!mmg surat khabar porno betullah surat khabar ni!ishhhhhhhhhhhhh nak tau bukti dia sy tunjukkan bukti dia ye
sy harap kerajaan kena ambil tindakan berkaitan hal ini yg boleh buat umat islam kucar kacir gara2 kartun bangang ni! kalau boleh boikot teros utuseks ni!nak tau berita selanjutnya sila klik sinihttp://eksenkamen.blogspot.com/2011/06/utusan-malaysia-hina-islam.html
kalau kes mcm ni mmg amy x boleh nak bersabar!akhbar biadap utuseks ni dah melampaui batas! kena gak ambil tindakan!
update pada pukul 7.39 pm

Niki O Heykal hina islam

baru baru ni sy terbaca di fan page rosmah mansur sila minta maaf pada umat islam ade seorg lelaki murtad/bukan islam sy x pasti lah dia hina islam di di mana sy x pasti kena rujuk pada fan page ni
http://www.facebook.com/pages/Rosmah-Mansur-sila-minta-maaf-pada-umat-islam/163629210328599http://www.facebook.com/pages/Rosmah-Mansur-sila-minta-maaf-pada-umat-islam/163629210328599
pegi ke wall photo fan page tersebut dan ini adelah print screen dari fan page tersebut
see,betapa sakitnya hati amy ade kafir laknat ni hina islam!dan dia pernah burukkan islam dkt my ex group anti murtad di fb tu!sial betol ayat dia!harap2 lps ni ada yg buat aduan pasal fb dia di SKMM nnt ok
http://www.skmm.gov.my/index.php?c=public&v=main
update pada pukul 6.36 pm

Lunar eclipse/gerhana bulan

Siapa dah tgk gerhana bulan semalam angkat tgn,amy x tgk pon :( sb amy dah tertidur time tu..ngantok sgtlah :( ye la mana lah nak tahan mata ni tgk gerhana bulan kan hari ni sy nak ckp pasal gerhana bulan?apa maksud gerhana bulan?gerhana bulan wujud apabila bulan melalui sebahagian dprd bumi sila rujuk http://ms.wikipedia.org/wiki/Gerhana_bulan
sy x reti nak ulas panjang2 pasal sy pon x reti sains falak ni,sains biasa mcm pencemaran alam tau le,skrg ni sy cuma nak tunjukkan beberapa gambar2 gerhana2 bulan ni
ini adalah gambaran ttg gerhana bulan ok,cantik kan,indahnya ciptaan ALLAH :) suke lah tgk walaupon x dpt tgk semalam :)
gambaran kartun mengenai gerhana bulan :) ni sy cilok kat google images tadi,sorry ye,hehehehehehehehe sb nak sampaikan info2 terkini mengenai gerhana bulan ni kan,tgk gambar pon dh cukup ok,x yah pening2 kepala nak fikir apa tu gerhana bulan
update pada pukul 3.08 pm

Wednesday, June 15, 2011

Makan buat aku jadi gemuk

GEMUK!GEMUK!GEMUK! itu lah yg selalu buat aku sakit hati bila dgr org kata aku gemuk,bila fikir2kan balik,x perlu marah2 org2 tu gemuk,hehehehe mlm ni mmg azam x nak makan dah,gara2 sambal tumis yg nenek aku masak tu ishhhhh rosak diet gua,hahahahaha what the fish! makan..makan..makan....hahahahaha sb apa si  shazreen pompuan murah tu ejek aku gemuk!aku marah tahap gaban!ade ke dia suruh aku lapikkan tudung aku kat private aku! shial! taulah dia marah aku kutuk artis kesayangan dia!f**k lah!kenape semua org sanjung sgt artis2 malaysia yg x berapa bagus jika nak dibandingkan dgn taylor swift tu,bkn semua tapi segelintir je tau,hahaahah lantak ko lah shazreen GTH sama artis bodoh ko tu,berbalik pada cerita gemok/fatty tu,actually mmg aku nak kurus but kena makan masa yg agak lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bangang lah kena tunggu lama lama ptg nnt nak joging hilangkan stress dlm kepala otak aku ni
igt sume org suka ke tgk aku gemuk!nnt diaorg kahwin esok dpt bini/laki gemuk lagi pada aku baru padan muka korg hahahahahaha     lain kali jgn ejek ciptaan ALLAH..Allah akan bayar cash kat korg padan muka korg :p aku paling benci org yg ejek2 ciptaan ALLAH ni seolah olah mereka ni kufur nikmat!kalau aneroxia nervosa tu x ade lak diaorg ejek lak ye,bkn di afrika je ade penyakit aneroxia ni,kat negara maju tu amerika pon ade tau,tp sepupu aku tu degil! x percaya ckp aku...dia kata kat negara afrika je yg ade penyakit kurus kering tu..kat negara maju mcm kat amerika x ade lak,lantak ko lah!nnt aku tunjukkan bukti penyakit aneroxia nervosa nnt baru nak tercangang lak ye,hahahahaaha
marah gila aku hari ni!aku marah sb berat badan aku naek,ishhhhhhhhhh aku paling benci org yg kata i hate fat girl!pegi mampos lah dgn ayat ko yg menghina ciptaan ALLAH tu!GTH ok!mati esok kena bakar dlm neraka padan muka ko!igt ALLAH bayar cash je kat dunia ni!x yah tunggu2 kat akhirat..igt bf/gf ko lawa/hensem sgt ke!kalau muka lawa/hensem tp perangai mcm setan baek x payah!hati busuk mcm longkang! aku paling benci org mcm ni!suka ejek kekurangan org lain!what the fish!
PEOPLE NOBODY PERFECT,ok
hahahahahahahaha
update pada pukul 2.13 pm

Roti ada ulat!pengawal keselematan nyaris termakan roti berulat!euwww

Bahaya betul roti ni,siap berulat lak,eee geli lah aku nak makan,silap2 food poisoning lak nnt,hehehehe kalau sesiapa yang suka beli roti kat luar2 rumah tu ke hati2 lah ye,takut2 nnt termakan bende alah tu sekali,anway sy share link dia di sini sb ok..http://www.sinarharian.com.my/sh/utr/content/story9190172.asp
pengawal ni nyaris2 termakan roti berinti ikan bilis yg berulat,YA ALLAH,mmg x sangka sy ade gak tergamak dia pasarkan roti ikan bilis yg berulat walapon tarikh luput dia lambat lagi,ishhhhhh susah lah mcm ni,rasa mcm x nak je beli roti ikan bilis tu,bkn tu je sume roti s x nak beli...beli roti kosong je dah cukup!!roti bilis tu dikilangkan di utara semenanjung malaysia,dan harap pihak berkuasa kena gak ambil tindakan sewajarnya kerana ini membabitkan soal kebersihan pemakanan,kena ambil berat...
updates pada pukul 2.51 pm

Mila minta maaf di facebook kerana mengutuk kpop

Hahahahah sedap2nya penulis blog tu kutuk2 peminat kpop ni pencacai BN,hehehehehe lantaklah aku benci lah ckp pasal politik2 kotor ni,hahahaha skrg ni aku nak ckp pasal mila yg kutuk kpop,actually mila pon sebenarnya minat kpop gak,tp dia terlalu marah sampai dia kutuk artis korea sb event hari belia malaysia tu,hehehehe rata2 kawan fb aku yg minat kpop mmg anti politik,tp x MILA dah pon memohon maaf dkt fb dia,dan dia pon kdg2 dgr gak lagu kpop walaupon x selalu kan MILA,hehehehehe oklah sy nak share link dia kat sini http://iniwootwoot.com/mila-di-ugut-bunuh-kerana-kutuk-k-pop/
kalau ye pon nak kutuk fans kpop x yah lah nak babitkan politik,hahahahaah maybe sejarah penulis blog ni fail kot,hahahaha kalau x kerana datuk onn jaafar yg merdekakan malaysia ni,sampai sekarang negara kita ni huru hara mcm kat selatan thai tu,hahahaha tu la time sejarah tido dlm kelas,sokong pembangkang lak tu,kalau PAS x apa lah lagi pasal kat kelantan x ada sorg pon murtad,aku tabik springlah kat PAS,hahahahaha kalau nak jd blogger x yah lah kutuk2 politik oi,hahahaha mmg panas gak aku baca blog setan ni,hahahaha lepas ni sesiapa yg ade blog sila kutuk blog woot woot yg x ade insurans ni ye,hahahahahaha bkn mati pon org kutuk ko kan,hahahaah,kenyataan mohon maaf dari mila jirin,hehehehe
see,mila dah pon mohon maaf,kan,sy pon mohon maaf pada kak mila sb kutuk kak mila,harap kak mila maafkan sy ye,sy pon manusia biasa gak,sy x sempurna,even sume manusia kan x sempurna,selagi ALLAH belum turunkan bala bencana yg besar pd korg silakan ALLAH akan menghukum korg..bkn sy..ok yg penulis blog tu gak,tunggu je lah azab ALLAH ye senang2 je nak kutuk2 fans kpop gak!hahahaha sejarah x lulus!woot woot ko x sekolah ke apa,hahahahaha
updates pada pukul 2.15 am hari khamis,16 june 2011

Kek Secret recipe haram hanyalah gossip

Minta maaf lah byk2 pasal sy tulis isu kek secret reicpe haram,sebenarnya isu tu hanya lah gossip dari sebuah laman web yg mengatakan secret recipe ni haram..sy nak tunjukkan buktinya di sini ok

ni lah bukti2 yg sy tunjukkan skrg ni,lain kali kalau nak ckp selidik dulu jgn main terjah kata kek tu haram,apa cerita ni!pasal kes OLD TOWN WHITE COFFEE tu kenape ramai org melayu pegi! starbuck tu kenape ramai org melayu pegi! kfc tu siap aku makan lagi kat situ! lain kali selidik dulu,nnt aku nak selongkar semua maklumat2 dari nama2 restoran yg kata makanan tu tak halal tu kejap lagi aku search kat google pasal restoran yg dpt sijil halal dari jakim..ok tunggu...
kalau betul x halal baik dah diwar2kan kat tv dah...pasal sosej yg ada usus khinzir tu dah heboh masa tahun 2005 kan,so kalau hanya khabar angin yg tersebar di internet je baek x payah dgr,hahahaha internet ni mmg besar pengaruh dia..kalah tv,hahahahaha
updates pada pukul 10.02 pm

Run the world by beyonce

Pernah dengar lagu baru beyonce? run the world..pernah tgk kat youtube lagu baru beyonce? kalau peminat BEYONCE mesti kata,pernah,hahahaha hari ni sy nak ckp pasal lagu baru beyonce yg meletop2 bagai tu,hahahaha kalau x percaya cari kat youtube :)
beyonce run the world
see the picture,inilah picture beyonce semasa dalam video klip run the world,mmg best lah lagu dia,hihihihi i'm so sorry to steal the picture 4 beyonce fans,but i'm beyonce fans :) apa yg aku merepek ni..lemah pulak english aku ni,hehehehehehe mmg best lah lagu2 beyonce ni,hehehehehe tp family aku x minat beyonce..aku je minat beyonce,hehehehe run the world...girls....best ar lagu dia,hehehehe nak download kat imesh x boleh pulak :( tp x apa lah tgk kat youtube pon jadi lah,hehehehe
update pada pukul 4.25 15 jun 2011

Kes Murtad diluluskan kerajaan

Sedih betul amy baca kat fb tadi,kes murtad diluluskan kerajaan :( sedih mmg sedih,harap2 mereka2 yg murtad tu akan kembali ke pangkal jalan :( kes murtad x boleh bawak main2 bende ni bahaya tau...sy x boleh share pic dia di sini kerana blog tu mmg ade ciri ciri keselamatan :( x apa lah kalau nak kata aku ni tipu ke,buat blog merapu2 ke anjing ke aku x kesah ,ALLAH kan ade yg boleh hukum korg kan!http://sozcyili.blogspot.com/2011/06/jamil-khir-permohonan-murtad-135-orang.html
 hanya KELANTAN je yg x ade kes murtad...kelantan je tau...sb mereka kan PAS,so agama mereka lagi kuat lah,terengganu ade 1 org je murtad...sarawak pon 1 org je murtad, tu baru yg diluluskan..yg x diluluskan mcm mana hah!mati x terima tanah baru tau,YA ALLAH sebenarnya amy pon x berani nak komen bab2 akidah ni,kalau nak murtad sekali pon fine,bkn di malaysia ok,di overseas lah kalau nak murtad,tp seelok2nya jgn lah sampai keluar dari islam,please lah....tp sy x boleh nak hukum mereka...ALLAH kan ada,betul ke salah ke ALLAH yg hukum manusia bkn sy..
updates pada pukul 3.33 pm

Tuesday, June 14, 2011

Cuti cuti malaysia

Dah lepas cuti baru aku nak ckp pasal cuti2 malaysia ni,pasal aku pon x pernah pegi bercuti :( ayah aku x bagi aku bercuti :( mcm mana ni..nak jugakkkkkkkk nak jugakkkkkkkkkk :( x apalah aku boleh pegi bercuti sendiri bila duit aku dah byklah...
best kan pegi bercuti :) nak sgt pegi bercuti,tp duduk umah online fb je lah :( nak buat mcm mana papa kita shebok keje duduk umah online main game,masak,makan tido tu je lah rasa mcm x ada live pon ade gak,hehehehe asyik2 buat bende sama je,hehehehehe
update pada pukul 2.22 pm 15 jun 2011

Imesh

Imesh adelah mp3 yg boleh kita download lagu favourite kita,nak tau pasal imesh,sila search imesh & download :)senang je download imesh tu pon adik sepupu amy yg buat..amy cume download lagu kegemaran amy je,byk tau amy dah download,hehehehe best imesh ni,x percaye,cuba lah download
imesh
ni wajah lama imesh,tp imesh skrg dah berwajah baru & sy x dpt nak cari picture baru imesh ni,x apa korg boleh search sendiri tp tu lah lagu korean dgn org putih je byk dpt point..tp lagu melayu :( x apa lah download kat kedai pon boleh kan,hakhakhak..
updates pada pukul 1.57pm

Ipad vs ipad 2

Beza antara ipad & ipad 2 ni adelah ipad biasa x ada camera tp ipad 2 ada camera..sy akan pilih ipad 2,nak jugakkkk nak jugakkkkk x..papa boleh belikan kak long ipad 2 nnt boleh x,masa raya nnt :) boleh lah papa,x akan ipad 2 pon x tau,hehehehe skrg ni sy nak tunjuk bagaimana kehebatan kedua dua gadget ni,hehehehehe
ipad lawan ipad 2

so mana pilihan anda semua cuba compare kan di antara ipad & ipad 2,hehehehe sy rasa dua2 ade kelebihan masing2 bateri dia tahan selama 10 jam,patut lah misz keju beria2 nak ipad,hahahahaha mana 1 paling best..i think ipad 2 paling best,hehehehe ipad 2 aku akan memiliki tubuh badan mu yg seksi itu ye,hehehehehe dari smlm aku berangan2 nak ipad 2,selain handset blackberry tu,hahahahaha tp x lupa gak pada blackberry playbook tu,hahahah mmg best gak,kalau boleh aku nak focus pada ipad 2 dulu,hahahahahah ipad 2 i love you...i miss you...i can't love without you,hahahahaha i'm kidding,hahahahahaha sepatutnya aku kena ckp mcm ni i can't without ALLAH,betul kan,heheheehehe
update pada pukul 12.22 am 15 jun 2011

Amazon Kindle 3

Gadget amazon kindle 3 ni dia mcm wifi gak,tp tu lah screen dia mcm x berwarna je,hahahah dia mcm ipad tp bukan screen touch punya tau,dia ada keyboard tu menaip kat dalam gadget tu,hehehe
ini lah rupanya amazon kindle 3 ni,dia merupakan teknologi terbaru dari mana ye,x pasti lah pulak sb baru kali pertama dgr pasal gadget ni kalau nak tau harga gadget ni kena lah pegi kat..http://www.lelong.com.my/kx/kindle+3.htm
update pada pukul 6.02 pm 14 jun 2011

Hukuman simbah asid di iran dibalas simbah asid

Entri ni sy ingin kongsikan pasal hukuman org simbah asid di Iran yg dibalas simbah asid,puncanya keran wanita tu menolak cinta lelaki ni jadi lelaki tu simbah asid kat muka dia..lps tu kena  dakwa di mahkamah tp mangsa tu nak dia dibalas dgn simbah asid gak,mangsa tu nak suspek tu menderita mcm dia jugak,igt senang nak pulihkan kulit tu dari disimbah asid tu..kalau senang kenalah buat pembedahan plastik!hahahahahttp://warkahdaily.blogspot.com/2011/05/hukuman-simbah-asid-dibalas-simbah-asid.html
ini lah suspek simbah asid dekat muka wanita dalam gambar tu
kan bagus kalau org yg simbah asid ni mesti di balasa dgn simbah asid,hahaha biarkan si penyimbah asid tu menderita seperti mangsa simbah asid tu,mesti gak dibalas seperti ini,kerana ia mmg x berhati perut!dengki! hati iblis!dajjal!hahahaha dhlah malas aku nak kutuk2 org ni..
update pada pukul 4.49 pm

Monday, June 13, 2011

Gempa bumi di area KL & Damansara

tadi kecoh kat facebook kawan tadi ade gegaran gempa bumi kat area KL & Damansara,menurut dari surat khabar ni gempa ni dari sumatera utara http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Gempa5_9magnitudgegarSumateraUtara/Article/
mmg x disangka2 lagi dunia hampir kiamat, ramai yg dah x takut buat dosa..buang bayi sana sini mcm buang anak kucing! geram betullah ishhhhhhhhh sabor je lah..aku bukan tuhan nak judge manusia..aku pon manusia biasa gak..aku pon x sempurna mcm nabi muhammad SAW tu,marilah kita sama sama beribadat bila bila masa je ALLAH akan ambil nyawa kita,td adik aku kata kat seremban pon ada gegaran gak masa kat sekolah, adik aku dgn kawan2,cikgu pon terasa gak gegaran dia...kecuali classmate lelaki adik aku lah x rasa apa2 pon,hahaha.
update pada pukul 2.53 pm

Nak beli lens online

mesti ramai nak pakai lens yg berwarna warni kan,hehehehe anyway sebelum pakai lens kena pegi jumpe doktor dulu..baru boleh beli lens,hehehe kalau lens ni nak pakai mmg lah leceh pasal amy pon belum cuba lagi,ayah x bagi pakai lens..dia suruh sy pakai spek mata yg selalu org gelakkan amy :( mcm org tua pon ada gak kalau amy pakai spek..dhlah org kata umur amy mcm dah 40 an,padahal baru 19 tahun!marah ni!marah ni!,hehehehehe kalau korg nak beli lens korg kenalah  add fb kawan kita hehehehehehehttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002403411695&ref=ts
mmg cantek2 lens yg dia jual,hehehe nak pakai pon ade gak but the way mmg belum ada rezeki lagi saya nak pakai lens,hehehehe pakai lah spek buruk tu!!!hahahahaahahaha
updates pada pukul 2.44 pm

Tony Blair Baca Al Quran Setiap Hari

Sungguh sy x sangka Bekas Perdana Menteri England yg dulunya sokong israel setiap hari baca al quran,bkn x baca langsung  mcm aku ni..malunya aku Ya Allah :( mmg betul2 x sangka lah kalau x percaye cube cari kat kosmo..http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2011&dt=0614&pub=Kosmo&sec=Dunia&pg=du_02.htm cube klik di link ni ok
mcm x percaya pon ada gak,aku rasa dia baca translate dia kot,ckp arab mana pandai dia ni,hahahahahahaha,kalau anda semua x percaya jugak,hmmmmm x tau lah den nak kato apo oi,hahahaha
updates pada pukul 2.07 pm

Harrison Neil @ Paku - Sempurna Cover

Kiteretsu

Entri ini saya tujukan kpd penggemar2 kartun,hehehehe dah besar tgk cite kartun katak lagi,hahahahaha :p selain doraemon apa kartun yg hampir sama dgn doraemon?pokemon,sakura,digimon,dragon ball,sailormoon,witch,jurassic club,upin ipin,boboboy, & batman,no kartun tersebut adelah...KITERETSU,hahahaha sape tgk cite kiteretsu angkat tgn...hehehehe sume x minat ke? x apa adik aku dgn aku minat tau,best gak cite dia,hehehehehe
kiteretsu ni setiap isnin jam 6.30 ptg mesti ada cite kartun ni sebelum nora elena,hehehehehe tp tu lah maghrib2 mana leh tgk tv,tgk kat tonton jd le, :( hahahahahaha
update pada pukul 2.00 am hari selasa

Sunday, June 12, 2011

Kek secret recipe ada DNA khinzir

terkejut juga bila baca kat facebook kawan2 aku dia kata kek secret recipe ade DNA khinzir,ishhhh mmg x ada selera aku nak mkn kek lagi lah kalau mcm tu!yg jadi persoalannya pemilik restoran tu x perasan ke apa yg kuli2 dia buat kek tu,atau mmg dia pon bersubahat,YA ALLAH aku rasa mcm x selamat lagilah nak makan kek2 dari malaysia ni..baik buat sendiri kan
secret recipe
bende ni sebenarnya dah lama dah,bulan lepas diaorg kepoh kata jgn makan kek kat secret reicpe tu,bahaya tau,ade lemak khinzir,x elok org islam mkn..patut restoran ni diboikot lah tp sampai sekarang hilang mcm tu je pasal kek secret recipe ni..mcm mana ni,kalau mcm ni baik x payah beli kek kat secret recipe,beli kat luar je lagi senang,hahahaha
Update pada pukul 8.15 pm

Saturday, June 11, 2011

BELACAN DAN PAKU

Entri ni aku nak ckp pasal BELACAN & PAKU diaorg ni org putih yg boleh cakap melayu,ckp sabah & sarawak pon boleh,siapa yg x tgk youtube tu mmg x kenal lah sape belacan dan paku ni,hari ni sy nak kenalkan diaorg kat blog ni,hehehehe best ar diaorg ni,hehehe kelakar pon ade gak,hehehe,i like their videos,so happy go lucky mcm tu,hehehehe especially paku,hahahah bab2 tgk nenek nyanyuk tu,hahahaha lawak gila,hahahaha apa2 pon sy mmg suka lah tgk video diaorg berdua ni,hahahaha suka sgt2 hehehehehehe
jap timing updates sy salah format :( x tau nak betulakan mcm mana :(

Lawak

ikan yu ketawa
Hari ni aku nak buat satu cerita,nak dijadikan cerita,hahahaha hari tu aku pegi lah mandi pukul 9.00 mlm, ml raya  tahun lepas,aku mandi2 tiba2 air paip air kat bilik air sebelah dapur tu pecah..x pasal2 aku panggil adik aku tlg aku..lps tu adik aku pulak terkena air paip yg telah pecah tu,hahahaha bg aku lawak apa,bg korg mmg x lawak punya kan..kan...kan...hehehehe x tau lah kenape mlm2 ni aku suka merepek teringatkan masa mlm raya aidilfitri thn lepas,hahaha mmg best wei,diaorg tgh masak2 kat dapur aku lak sebok2 mandi pada pukul 9.00 mlm,hehehehe apa lah aku ni,diaorg masak nak siap2 utk raya ,hehehehehehehe sebok2 mandi  :p hahahahaha rasanya dah nak puasa kan,hahaha tahun ni raya bulan berapa yek,aku pon x igt lah,haiya,hahahahahahahahahaha :p

Terengganu Menang..

Hari ni terengganu menangggggg yes terengganu menanggg....terengganu vs kelantan 2-1 hahahaha,tahniah pada pasukan terengganu kerana berjaya bawa mara ke separuh akhir,ishh betol ke,hehehehe aku x tgk sgt bola2 ni,tp aku sokong mana yg menang je lah,hehehehe sambil tgk bola sambil tgk cerekarama mlm ni :p hahahaha iklan je tukar channel gk terengganu 2-1 kalahkan kelantan,pada kelantan pon aku ucapkan tahniah gak sb korg dah buat yg terbaek,biasa lah tu menang kalah adat pertandingan kan...tgk bola sambil mkn ice cream tu,nyum..nyum...hehehehe kalau MU & Chelsea tu dua2 aku minat,hehehehe aku x suka barcelona menang,hahahaha tp x apa lah MU x menang dah adat pertandingan kan,hehehehehe hari ni mmg keje aku asyik online je,hehehe esok aku nak kena berehat lak,sb hari ahad kan,cuti hujung minggu dan esok sekolah pon bermula,keje sekolah..ehhhhhh aku dah x sekolah lagi lah,haiya...hehehhehehe aku mmg suka merepek pon,hahahaha :p

Cara selamat untuk mengelak dari jadi mangsa simbah asid

gambar ni saya ambil dari facebook kawan saya,hehehe ini adalah cara cara utk mengelak kan diri dari disimbah asid..oleh org2 gila tu,hahahahaha tp tu lah x lemas ke,kesian pulak aku tgknya,hahahaha,kalau sesiapa nak try buat dlm gambar ni masa naik motorsikal mcm ni boleh lah cuba yek,kalau nak cubalah,kalau x nak..terpulanglah yek,hati2 je lah,tu je yg boleh sy pesan kan kat sini....