Friday, July 1, 2011

Keistimewaan twitter

Siapa kat sini yg dah guna twitter,huhuhuhu hari ni amy nak kongsikan mcm mana keistimewaan twitter ni,huhuhuhu mmg best apa twitter ni kita boleh share mcm2 bende kat tweet kita dan boleh kacau tweet org lain,hahahahahah kalau dia x layan x yah lah kacau lagi,actuallay twitter merupakan laman sosial jugak,mmg popular lah,huhuhuhuhu fb lagi popular kan,friendster pon popular gak tp sy x boleh nak sign up kat friendster :(
huhuhuhuhu sedehnya :( jom kita lihat gambar ni kelebihan twitter nak,jom

cube tgk logo dia pulak,huhuhuhuhu
tweet tweet tweet,hehehehe kawan2 fb aku pon ade yg dh ade twitter ni,huhuhuhuhu x igt aku berapa ramai org dah guna twitter ni,hahahahah actually mmg ramai lah,hahahaha ye,ramai gak, kekurangan dia dia mmg susah nak blocked org,huhuhuhuhu x mcm fb senang je kita blocked org kan,huhuhuhuhu
update pada pukul 1.07 pm 2 july 2011

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada pun jarang nak on twitter.. kalau byk pun berupdate entri kat blog je kat twitter tu

amy amira said...

hehehehe sy tau akak mmg ade twitter,hi3 dh tgk dah twitter akak,hi3